Dobrodošli na spletnem portalu HLADNA-VERIGA.si.

Na portalu vam predstavljamo rešitve za zagotavljanje celovitih rešitev pri ohranjanju neprekinjenosti hladne verige.  Kompleksno upravljanje hladne verige pomeni celovit pristop z vseh vidikov v skladu z dobro prakso.  V verigo je zajetih veliko organizacij in posamenikov, ki lahko prekinejo hladno verigo, zato je tveganje visoko.

Zajema ljudi in izdelke ter njihove dobavne verige od proizvodnje, primarnih in sekundarnih distribucij prek trgovcev na debelo in drobno, bolnišnice, lekarne, skladišča,... Zahteva?! Ustrezna temperatura. Odvisna je od izdelka samega.

Hladno: od 8 do 15°C
Mrzlo: od 2 do 8°C
Zmrznjeno: pod -18°C

Zakaj? Ko je izdelek izpostavljen neustrezni temperaturi (prenizki ali previsoki), lahko izgubi svoj namen in varnost!

Hitri kontakt - m: 041 612 309
                     - t: 0590 56675

Skype Me™!
Chat with me

Lahko pa pobrskate po policah v naši spletni trgovini in na hitro kaj kupite. Za vse tiste, ki pa še niste prepričani v delovanje, vam z veseljem pripravimo predstavitev in demonstracijo delovanja opreme v naši ponudbi. Ali pa tudi posodimo za nekaj dni, da jih preizkusite sami!

Spremljajte nas na Facebook-u. Postani član skupine REPA.si ali t.i. oboževalec strani REPA.si in spremljaj novosti, postavi vprašanja, komentiraj ter sodeluj v posebnih akcijah.